top of page
Post: Blog2_Post
  • Alexandra Smarandel

- Parteneriate de succes între şcoli şi actori locali pentru o educaţie de calitate şi echitabilă

Updated: May 25, 2020












Fundația EuroEd Iași împreună partenerul de proiect Casa Corpului Didactic George Tofan Suceava, organizează în data de 27 iunie 2019 evenimentul „Parteneriate de succes între şcoli şi actori locali pentru o educaţie de calitate şi echitabilă”, activitate organizată în cadrul proiectului ”DEDICAT - Dascăli pentru Elevi Defavorizați - Intervenții pentru Combaterea Abandonului școlar Timpuriu”.

Evenimentul va avea loc la Colegiul Tehnic Samuil Isopescu din Suceava, începând cu ora 10:30.

Acest eveniment este organizat cu scopul de a facilita semnarea a minim 5 parteneriate încheiate între școlile țintă și actori locali pentru prevenirea abandonului școlar și stabilirea acțiunilor comune ce se vor derula în perioada imediat următoare.

Prin aceste parteneriate se urmărește schimbarea contextului educațional al fiecărei comunități dinăuntrul acesteia, învățând unii de la ceilalți, împărtășind soluții și astfel crescând impactul mai rapid și mai eficace.

La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai autorităților locale, reprezentanți ai ONG-urilor, cadre didactice, reprezentanți ai companiilor locale.

4 views0 comments
bottom of page